DianaVanEwijkNL

Nieuwsgierig naar wat ik zoal schrijf, maar geen tijd/zin/energie om ie-de-re week op mijn blog te kijken?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief... dan krijg je eens in de zoveel tijd* een mailtje met daarin de highlights.

Handig, hè?

Cadeautje: DIY Push-Pop Eco Confetti

PushPop_Enkel_leeg

Natuurlijk zijn er dagen waarop je de uren tot kinderbedtijd met de moed der wanhoop aftelt. En natuurlijk zijn er momenten waarop je leven lang niet zo leuk lijkt als je gehoopt had.

Juist daarom moet je het leven vieren! En dan heb ik het niet alleen over de grote dingen als verjaardagen. Nee, ik heb het juist ook over al die kleine mooie momenten: een onverwachts zonnige dag, een achtjarige met een tien voor rekenen, een man die zomaar je lievelingsbloemen meebrengt, een geweldige klus die je binnen hebt gesleept, de dubbele regenboog die je cadeau kreeg na die hoosbui...**

De feestmomenten zijn legio - als je ze maar weet waar je moet kijken.

Mini Confetti Kanonnetjes

push-pop-confetti-diy

Om je nou een handje te helpen, maakte ik deze Push-Pop Confetti DIY, oftewel: mini-confetti-kannonetjes. Je maakt ze in een wip (ook als je twee linkerhanden hebt) en je kunt ze eindeloos hergebruiken. Perfect voor in de rommel- en bureaula dus!

Do it yourself confetti puspops

Benieuwd?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief... dan ontvang je een stappenplan, boodschappenlijstje én twee verschillende labels om je Push-Pop Confetti mee te versieren.

 

Vier het leven!

Diana

*)

nee, niet elke dag en ook al niet elke week. Waarschijnlijk niet eens elke maand - ik heb wel wat beters te doen zeg! Nee, ik stuur pas een nieuwsbrief als ik denk dat dat de moeite waard is. Dus toe maar, schrijf je maar in - je kunt je met een druk op de knop weer uitschrijven.

**)

Ben jij blogger? Vier dan, elke keer, het feit dat je wéér de tijd hebt gevonden om een gloednieuw blog te publiceren. Serieus!

* geeft verplicht aan
Email Marketing Powered by Mailchimp